Ледникът Рона в Швейцарските Алпи.

Пирамидата Кукулкан – храмово съоръжение, оцелял сред останките на древния град на маите Чичен Ица на полуостров Юкатан, Мексико.

Giau Pass - планински проход в Италия.

Църквата Санта Барбара - Ла Вале, Доломитите, Италия. Приказни параклиси бяха накацнали по високото. Навсякъде ти се откриват гледки с поляни и цветя, много цветя...как само се грижат за тях. Коси се навсякъде, дори на баира, тори се и някак си има съревнование на кой полянката и градинката ще е по красива.

Доломитите.

Параклисът "Свети Йохан".

Църквата "Санта Магдалена".

Гледка от връх Аверау, 2649 м. Качването включва преминаване през ферата, но си заслужава гледката отгоре.

Гледка от планинска хижа Гампен Алм 2062м., природен резерват Пуец-Гейслер. Цветя, добитък в ливадите и прекрасна панорамна гледка към Доломитите: разходка през алпийските пасища Вилоне ви позволява да се насладите на чудесата на Алпите.

Staubbach Fall, със своите 297 метра е третият по големина водопад в Швейцария и един от 72 - те в долината Лаутербрунен.

Събуждаш се и...Брайтхорн.

Mürrenbachfall е водопад в долината Лаутербрунен в Бернския полуостров. С височина на падане 417 метра се счита за най-високият водопад в Швейцария.

Църквата във Венген. Курортът се намира в подножието на Юнгфрау. От 1893 г. насам може да се стигне до Венген пеша или с железопътната линия Wengernalp, колите остават паркирани в Лаутербрунен.

Берн, столицата на Швейцария. Разположена на река Ааре и доста различна от други европейски столици. Задължително е да се разходиш по китните и уютни улички, и да минеш през прословутите Бернски аркади впечатляват със своите размери – цели 6 километра. Аркадите са сводове пред сградите, под които има заведения, магазини, изложби, музеи.

Езерото Бачалпзее, 2265 м.

Прибрал си се, както е видно няма да има залез. Сложил си батерията да се зарежда и си правиш нещо за хапване и...природата ни представи магически спектакъл...беше УАУ! Така се случва, когато си настанен в "стаи с гледка". Гринделвалд, Швейцария.

Риболовът е доста застъпен в Шри Ланка. Красивата гледка с рибарите на разклонените дървени пръчки е просто мираж, или казано иначе "само за снимка". Има и истински, просто трябва да ги намерите.

Традиционни танци в Шри Ланка

Reynisdrangar, любимите ми скали и най-магичното място за мен в Исландия

Черната църква, Búðakirkja
Черната църква, Búðakirkja

Хамной - най-старото и живописно рибарско селище в Лофотен, Норвегия

Окото на дракона